dissabte, 23 de febrer del 2008

El Celler

En una casa de pagès a Gratallops, al cor del Priorat, d’on han sortit bona part dels mítics cellers que han donat nom i prestigi internacional a aquesta Denominació d’Origen Qualificada, és on posem tot l’esforç i estimació que sempre hem dedicat a la vinya i el conreu del raïm, en l’elaboració dels nostres vins.
Els tres germans Masdeu i Campos, seguint l’exemple del nostre pare en el conreu de la vinya, hem continuat les seves petjades, afegint a les vinyes de les varietats que ell va plantar, noves petites plantacions de merlot i de sirà.
El 1.999 vàrem prendre la decisió de fundar el Celler Masdeu i Campos S.L. per produir els nostres propis vins amb el raïm que tan bona acollida tenia entre els cellers més reconeguts de Gratallops.
La nostra és la pretensió honesta de fer un vi molt representatiu, de gran qualitat, i alhora amb un preu que no faci desdir de gaudir-lo a aquelles persones que estimen els vins del Priorat. Així ens ho han reconegut alguns comentaristes en els seus escrits.