divendres, 26 de novembre del 2010

EL PEDRALETS A CUPATGES octubre – novembre 2010

Aquest últim número 36 de la revista CUPATGES, revista dedicada al vi, la gastronomia i l’enoturisme, en el seu apartat de Tastos presenta el nostre Pedralets com: “un dels vins amb millor relació qualitat/preu del Priorat. Trenca totalment el mite que al Priorat no hi pot haver vins de qualitat a preu raonable.” Continua l’escrit dient: “el Pedralets és un vi que pretén representar les essències del cor del Priorat a Gratallops, i crec que ho ha aconseguit plenament”.
No cal dir que els germans Masdeu Campos ens sentim recompensats de veure com, de mica en mica, és compresa la nostra aposta vitivinícola de poder fer arribar el fruit d’una terra que estimem, tot i no ser generosa en producció, tan agraïda amb qui la treballa amb estima que la seva generositat s’expressa en cada ampolla que obrim, sense que el preu sigui un gran obstacle.
Tot i que la nostra major recompensa és la de saber que moltes persones, des del nostre primer vi de l’any 2001, han continuat tenint any rere any el Pedralets com un dels seus referents, també ens satisfà veure com el món de la comunicació especialitzada reconeix i divulga la nostra aposta vitivinícola, compromesa en aquest territori .