Tot i que la major part de la producció va destinada a l’exportació, hem aconseguit un bon nombre d’entusiastes fidels a aquest vi, a través del boca-orella, i això fa que cada cop tinguem més presència entre els qui estimen el vi de casa nostra.
La producció d’aquest vi és de 5.000 i 4.000 ampolles l’any, segons l’anyada, i uns 14,5% de volum alcohòlic.
Notes de tast del Pedralets: Color de cirera intens. Aroma amb notes de sobremaduració i un punt de licorós, fruita madura, amb presència del roure. En boca, carnós, tanins de roure i de fruita molt madura, un pensament de dolçor i saborós. 
Amèlia és el nostre vi cap de celler, que produïm en molt petita quantitat només les anyades molt bones, en què tots els factors climàtics han estat favorables per obtenir l’excepcional nivell d’aquest vi.
Només 1.000 ampolles amb un cupatge de 40% de cabernet suavignon, 20% de garnatxa, 20% de samsó i un 10% de merlot, és la contribució dels germans Masdeu i Campos a engrandir el mite dels grans vins del Priorat. És per això que la major part d’anys, en no ser possible arribar als estàndards que ens hem imposat, ens estimem més no embotellar-lo.
Notes de tast de l’Amèlia: Color grana intens amb reflexos violacis. Aroma de fruita madura, però també minerals i fumats, que li donen una molt bona complexitat aromàtica. Una boca estructurada, amb tanins ben madurs.
Amèlia és el nostre vi cap de celler, que produïm en molt petita quantitat només les anyades molt bones, en què tots els factors climàtics han estat favorables per obtenir l’excepcional nivell d’aquest vi.
Només 1.000 ampolles amb un cupatge de 40% de cabernet suavignon, 20% de garnatxa, 20% de samsó i un 10% de merlot, és la contribució dels germans Masdeu i Campos a engrandir el mite dels grans vins del Priorat. És per això que la major part d’anys, en no ser possible arribar als estàndards que ens hem imposat, ens estimem més no embotellar-lo.
Notes de tast de l’Amèlia: Color grana intens amb reflexos violacis. Aroma de fruita madura, però també minerals i fumats, que li donen una molt bona complexitat aromàtica. Una boca estructurada, amb tanins ben madurs.